HUENDEIT

AndraDent Fogászat - Győr

Tökéletesen, fájdalommentesen, garanciával...

Győr belvárosától csupán pár percre, elegáns, barátságos környezetben kínálunk Önnek és családjának teljes körű fogászati ellátást a szűrővizsgálatoktól a konzerváló- és a protetikai fogászaton át, egészen az esztétikai megoldásokig. Négy, teljesen különálló, modern fogorvosi egységkészülékkel felszerelt rendelőnkben várjuk kedves pácienseinket.

"All-on-4" implantációs technológia

"All-on-4" implantációs
technológia

Az "All-on-4" eljárással a természetes fogakhoz esztétikailag és funkcionálisan is megtévesztően hasonló, teljes és fix alsó/felső fogsor készíthető.

Fogászati implantátum, fog implantáció

Fogászati implantátum,
fog implantáció

A fogászati implantátum néhány hiányzó fog pótlására nyújt esztétikus, biztonságos és tartós megoldást, önálló elemként vagy fogpótlás alapjaként.

Teljes körű fogászati kezelések

Teljes körű
fogászati kezelések

Az AndraDent Fogászat egy helyen kínál megoldást bármilyen jellegű fogászati problémára, az alapos diagnosztikától a legösszetettebb kezelésekig.

Egy egészséges mosollyal több...

Nálunk Ön nem egy páciens a sok közül. Figyelmes munkatársaink pontosan értik és megértik az Ön igényeit és elvárásait, és minden esetben a lehető legoptimálisabb kezelési tervet fogják ajánlani Önnek. Külön szakterületekre - fogászat, fogesztétika, szájsebészet, szájhigiénia - specializálódott kollégáink közreműködésével a fogászati ellátás minden területe elérhető egy helyen. Ön tehát időt és energiát takaríthat meg, hiszen nem kell más rendeléseken várakoznia egy-egy röntgenfelvételért vagy más beavatkozásért.

Az időpont egyeztetések során igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni az Ön igényeihez. Különösen elfoglalt, távolabbról érkező pácienseink részére gyorsított kezelési tervet ajánlunk. Ez a fogpótlások extra rövid idő alatt történő elkészítését jelenti a lehetséges kereteken belül, természetesen olyan megoldással, mely a munka színvonalát a legcsekélyebb mértékben sem csökkenti. A rendelőnkben elvégzett munkákért természetesen garanciát vállalunk.

Pácienseink véleményei alapján bátran kijelenthetjük: Ön is bizalommal és nyugodtan fog megérkezni hozzánk, és teljes elégedettséggel, jókedvűen fog távozni...

 

 

×